Evie voor de inwoners

De website Evie.nl is het nieuwe preventieplatform van Evie. Vanuit jouw regio wordt dit platform en de online zelfhulptrainingen kosteloos aangeboden voor alle inwoners (patiënten). Het platform is specifiek gericht op het versterken van de mentale veerkracht. Op Evie.nl kunnen inwoners van de regio zoeken naar relevante artikelen, podcasts, video’s en zelfhulpmodules over mentale gezondheid. Ook wordt het lokale aanbod op dit gebied uitgelicht. Zo kunnen bijvoorbeeld lokale initiatieven waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten eenvoudig gevonden worden.

Samen werken we aan een effectieve en doelgerichte promotiecampagne om Evie onder de aandacht te brengen bij de inwoners van je gemeente. Dat betekent dat we elke maand thematische middelen produceren die je als banner, busreclame, artikel of advertentie kunt plaatsen. Zo laten we alle inwoners kennismaken met Evie en vergroten we hun bewustzijn wat betreft mentale gezondheid en preventie.

Downloads

Download hier het sjabloon voor het persbericht
Bekijk hier voorbeelden van social media berichten met thema stress en hier voorbeelden van berichten met het thema somberheid.
Download hier het bestand voor een city display
Download hier het bestand voor een LCD scherm
Bekijk hier een voorbeelddocument met tekst voor op de website van de gemeente om de inwoners te informeren.
Download hier de flyer voor digitaal gebruik en om te printen.

Evie is zelf ook te vinden op InstagramFacebook en LinkedIn. Je bent natuurlijk welkom om onze berichten op deze platforms ook te delen met jouw volgers.