Zelf aan de slag met Evie

Door mentaal fit te zijn, zitten we lekker(der) in ons vel, zijn we minder snel ziek en kunnen we samen veel meer aan. Kortom, mentaal fit zijn is belangrijk! Evie helpt je als platform door artikelen, video’s, podcasts, oefeningen en trainingen aan te bieden die voor jou interessant zijn.

Lees, luister en kijk

Een voorbeeld: Je slaapt de laatste tijd niet goed. Dit frustreert en ook overdag heb je hier last van. Je neemt je regelmatig voor om vroeger naar bed te gaan, maar het lukt je niet om bij te slapen. Vervelend, want goed slapen is belangrijk! Iedereen heeft slaap nodig om tot rust te komen.

Wat kun je doen om jouw slaappatroon te veranderen? Klik op deze pagina op onderwerp “Slapen” en je krijgt onder andere tips en ervaringen over dit onderwerp. Je kunt hier ook doorgeven of je graag leest, luistert of kijkt. Aan de hand van deze keuze krijg je teksten, podcasts of video’s te zien.

Doen!

Kies een onderwerp. Evie toont daarna landelijke en regionale resultaten, vertrouwd door jouw huisarts.

Uit jouw regio

Evie wordt ondersteund vanuit regionale samenwerkingen tussen huisartsen, poh-ggz, gemeenten en ggz-organisaties. Werkt jouw regio ook samen met Evie? Dan kun je door jouw postcode in te vullen ook toegang krijgen tot de online trainingen van Evie en vind je daarnaast artikelen, organisaties, initiatieven of video’s in of uit jouw omgeving vinden die je kunnen helpen.

Heb je al een Evie-account?

Klik dan hieronder op de link die op jou van toepassing is: