Scholingen

Ben je nieuw op Evie? Bij het aanmaken van een account, ontvang je via Evie informatie over de scholingsmogelijkheden, zoals onder andere het volgen van een e-learning. Heb je de e-learning afgerond en al ervaring opgedaan met het werken met Evie, maar zijn enkele praktische handvaten nog wel gewenst? Dan kun je je te allen tijde aanmelden voor onze online e-healthscholingen.

Online e-healthscholing

Tijdens de online e-healthscholing oefenen we onder andere met het geven van feedback. Ook bieden we je handvaten hoe je patiënten het beste kunt motiveren voor e-health, en hoe welke functionaliteiten en modules in het platform het beste te gebruiken zijn. Aangezien je bij deze scholing meerdere professionals zal ontmoeten, biedt deze avond tevens een mooie gelegenheid om tips en tricks met elkaar uit te wisselen.

Doel en resultaat

Na de scholing ben je in staat e-health in te zetten bij jouw patiënten. Je bent bekend met de meest gebruikte functionaliteiten en online behandelmogelijkheden binnen het platform van Evie.

Online scholing via Microsoft Teams

Je kunt digitaal deelnemen aan deze scholing via een laptop, tablet of mobiele telefoon. We maken gebruik van Microsoft Teams. Je hoeft zelf geen account/licentie voor Microsoft Teams te hebben. Je kunt als gastgebruiker deelnemen. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor aanvang van de scholing een uitnodiging met een link om deel te kunnen nemen aan de scholing.

Accreditatie

Voor deze online scholing is accreditatie aangevraagd bij de LV POH-GGZ (2 punten per scholingsavond).

Datum, tijd en aanmelden

De e-healthscholingen vinden plaats tussen 18.30 en 20.30 uur.
Let op: Ervaring met minimaal 5 cliënten op het e-health platform van Evie/Minddistrict is vereist!

Dinsdag 25 juni 2024 | VOL
Maandag 2 september 2024 | Schrijf je in
Dinsdag 8 oktober 2024 | Schrijf je in
Woensdag 20 november 2024 | Schrijf je in

Heb je een account bij  POH-GGZ Academy, meld je dan aan via deze link: Scholing E-Health

Aan de scholing kunnen maximaal 10 personen per groep deelnemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de scholing, mits er nog vrije plaatsen zijn. De scholing vindt doorgang bij voldoende aanmeldingen. Heb je na aanmelding geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact op met scholing@evie.nl.