Landelijk e-healthplatform

Evie staat voor ‘e-health voor iedereen’. Met Evie beschik je over één online locatie, waar de digitale zorg samenkomt. Dat heeft als voordeel dat de wachtlijsten verkorten, de wachttijd zinvol overbrugd kan worden met e-health en dat de samenwerking tussen de zorgverleners verbetert. Het resultaat is dat je cliënt snel de juist hulp op de juiste plek krijgt, zodat er op korte termijn aan begeleid herstel gewerkt kan worden.

Landelijke dekking

Evie is landelijk actief. Naast het landelijke platform zijn er ook diverse regionale platformen. De platformen zijn veilig en gebruiksvriendelijk en ze bieden online trainingen als ondersteuning tijdens het hele behandeltraject van de cliënt. Iedereen binnen het ggz-netwerk kan aan het platform deelnemen.

De ontwikkeling van de modules

De inhoud van het e-healthplatform van Evie ontwikkelden we samen met experts uit de praktijk. We baseerden de modules op evidence based methoden, multidisciplinaire richtlijnen en recente wetenschappelijke publicaties. Met de grote diversiteit aan modules biedt Evie een uitgebreide catalogus met online interventies.

Alle moderne communicatiemogelijkheden

Door de inrichting en de technische opties van het platform heb je de beschikking over meerdere communicatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld de berichtfunctie, chat, beeldbellen en de persoonlijke feedbackoptie. Uiteraard allemaal via een beveiligde omgeving.

Het platform is toegankelijk vanaf de laptop, tablet en mobiele telefoon. Er is ook een native app voor iOS en Android, die ook zonder internettoegang te gebruiken is.

Wil je meer weten?

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je weten wat Evie voor jou kan betekenen? Klik op de button en we vertellen je meer.

Direct aansluiten op het landelijke platform?

Je bent van harte welkom.