Trainer e-health (8 uur per week)

Evie, e-health voor iedereen! Ben jij een POH-GGZ die enthousiast is over e-health? Vind je het leuk om jouw kennis en ervaring met digitale zorg over te dragen aan collega POH-GGZ door het hele land? En denk je daarnaast graag inhoudelijk mee over de doorontwikkeling van ons voorlichtings- en scholingsaanbod? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Trainer e-health!

Evie ondersteunt zorgprofessionals in Nederland werkzaam in de huisartsenzorg, het sociaal domein en de generalistische basis GGZ in het succesvol toepassen van eHealth in hun dagelijks werk. Daarnaast stimuleert en faciliteert Evie inwoners van Nederland in hun eigen proces naar optimale mentale veerkracht. Evie is marktleider in Nederland op het gebied van e-health in de huisartsenzorg. Inmiddels zijn 24 regionale huisartsenorganisaties als partner aangesloten bij Evie, waardoor bijna de helft van alle Nederlanders gebruik kan maken van onze e-healthtoepassingen.

Als trainer e-health bij Evie ben je verantwoordelijk voor het (mede)ontwikkelen en uitvoeren van ons scholingsaanbod voor zorgprofessionals, zodat zij e-health succesvol kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Dit doe je samen met twee andere collega POH-GGZ van onze zusterorganisatie Praktijksteun. Daarnaast denk je met het team van Evie inhoudelijk mee over (onder andere) de invulling van ons aanbod op het e-healthplatform en de doorontwikkeling van preventie- en scholingsactiviteiten.

Dit ga je doen:

- Je organiseert en begeleidt online en fysieke scholingen, waarin je collega POH-GGZ handvatten geeft om het e-healthplatform van Evie succesvol in te zetten bij cliënten.

- Je ontwikkelt nieuw voorlichtings- en scholingsmateriaal.

- Je fungeert als inhoudelijk sparringpartner binnen het team voor de doorontwikkeling van de producten en diensten van Evie, waaronder de catalogus op het platform en ons scholingsaanbod.

Dit ben jij:

- Je bent werkzaam als POH-GGZ, GBGGZ- of SGGZ-professional.

- Je hebt affiniteit en ervaring met het inzetten van e-healthtoepassingen bij cliënten met psychische en/of psychosociale problematiek. Evie werkt met de e-healthmodules van Minddistrict; bij voorkeur ben je hier ervaren in.

- Je bent beschikbaar voor 8 uur per week. Bij voorkeur is dit op een vaste volle dag, maar twee vaste halve dagen is ook bespreekbaar. Incidenteel zijn er online sessies in de avond.

- Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en houdt ervan om voor online en offline groepen te spreken.

- Je bent spontaan, enthousiast en flexibel.

- Je bent in het bezit van een auto en vindt het leuk om door heel Nederland scholingen te verzorgen.

Hier mag je op rekenen:

- Een contract rechtstreeks bij Evie voor 8 uur per week.

- Een bruto maandsalaris tussen de € 3.800,- en € 4.400,- (op basis van een 40-urige werkweek).

- 25 vakantiedagen (op fulltime basis), een eindejaarsuitkering van 3%, vakantietoeslag en een pensioenregeling.

- Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

- Een verzorgde lunch en een fijne moderne werkplek.

- Een laptop en telefoonvergoeding.

Je komt te werken binnen een gemengd team bij een organisatie die volop in ontwikkeling is! Op het hoofdkantoor in Eindhoven staat een mooie en fijne werkplek voor je klaar. Dikke bonus; iedere dag gratis lunch!

Evie hecht veel waarde aan de betrokkenheid van alle teamleden. Zo vindt er regelmatig een afstemming plaats met het hele team en is er op vrijdag ruimte om af te sluiten met een hapje en een drankje. Elk kwartaal vindt er een strategie sessie plaats met het hele team.

Voldoe je niet 100% aan alle criteria voor deze functie, maar spreekt deze je wel voldoende aan? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie. Evie staat ook voor ontwikkeling en groei in professie van haar medewerkers.

Interesse of vragen?

Kun jij jezelf vinden in bovenstaand verhaal en ben je toe aan een extra uitdaging naast je huidige werk? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer vandaag nog en vul onderstaand formulier in. Solliciteren kan tot en met 30 april.

Wil je graag meer weten over de vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Anne van Puffelen (implementatie- en onderzoeksleider e-health) via a.vanpuffelen@evie.nl of tel: 06-39665708.