Startpagina voor professional

Welkom! Leuk dat ook jij aan de slag gaat met Evie.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het e-healthplatform en extra informatie kunt gebruiken. Om die reden hebben we op deze pagina alle relevante informatie en interessante linkjes voor je gebundeld.

Zo ga je aan de slag

 1. Leer de basis van Evie kennen middels de e-learning 
  Ga hier naar de e-learning.
 2. Oefen met Evie in de trainingsomgeving 
  Ga hier naar de trainingsomgeving.
 3. Breng de opgedane kennis in de praktijk! 
  Ga naar de live-omgeving van Evie in jouw regio.
 4. Nieuwe collega die ook van Evie gebruik wil maken? 
  Meld hem of haar dan aan via de aanmeldlink. Heb je deze niet (meer), neem contact op met de helpdesk! Het e-mailadres vind je onderaan de footer van het platform.

Kun je wat extra ondersteuning gebruiken?

Lees hier over de ervaringen met Evie van…

Vragen of hulp nodig?

Thijs van Stratum en Jeffrey de Zeeuw zijn als adviseurs E-health jouw aanspreekpunt voor vragen over de inzet van e-health binnen uw praktijk of organisatie. Neem gerust contact met ze op.

“Samen met jou gaan we op zoek naar een succesvolle implementatie van het e-healthplatform. Het verbeteren en de begeleiding van de inzet van Evie is één van de belangrijkste speerpunten. Tevens zijn we betrokken bij de uitvoering en coördinatie van werkzaamheden die bij diverse projecten horen, zoals regionale samenwerkingen en de doorontwikkeling van Evie.”

Onze helpdesk is jouw aanspreekpunt voor vragen over het (gebruik van het) e-healthplatform. Het e-mailadres vind je onderaan in de footer van het platform.