Evie voor gemeenten

Evie is een autonome organisatie: we zijn niet afhankelijk van andere zorgaanbieders. Wij faciliteren, verbinden en ondersteunen, met als doel om zoveel mogelijk mensen toe te leiden naar een actief, mentaal gezond en vitaal leven. Dat doen we met een e-healthplatform.

De voordelen van een regionaal e-healthplatform

Evie legt zich toe op ggz-gerelateerde e-health, gekoppeld aan professionele zorg. Op ons regionale gezondheidsplatform vind je hulpmiddelen en applicaties, die de zorgcapaciteit binnen je gemeente vergroten. Mensen kunnen via ons platform zelf stappen zetten in hun herstelproces of met preventieve tools zorgvraag voorkomen. De professionals in de regio gebruiken het platform om effectiever en efficiënter te behandelen. Het platform heeft naast de individuele gezondheidsvoordelen dus ook een positief effect op de druk in de zorg en op de zorgbudgetten.

Wat kan Evie voor jouw gemeente betekenen?

Als gemeente ben je verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van de inwoners. Als jouw gemeente bij Evie aangesloten is, dan vind je op het platform een lokaal aanbod van publiekelijk toegankelijke hulpbronnen om mentaal gezond te blijven. Denk aan sportclubs, vrijwilligerswerk en verenigingen. De inwoners kunnen daar zelf actief aan de slag gaan met hun gezondheid en welzijn. Ze voelen zich mentaal fitter, vergroten hun sociale netwerken en voelen zich meer verbonden met de gemeenschap. 

Op het platform vind je diverse tools en resources, zoals informatie over gezondheid en preventie, online behandelingen en hulpmiddelen voor professionals om hun werk te vergemakkelijken. We zijn continu bezig om het platform verder te optimaliseren en de resultaten meetbaar en openbaar te maken. Elke dag komen er nieuwe applicaties en combinaties beschikbaar. Wij onderzoeken ze en beoordelen of ze nuttig zijn voor de inwoners én de professionals. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de beste oplossingen kunnen bieden aan alle gebruikers.

Samenwerken met Evie?

Samen kunnen we het lokale aanbod van hulpbronnen versterken en promoten, met als doel een mentaal gezondere gemeente. Met inwoners die hun zelfredzaamheid vergroten en die een zo actief en gezond mogelijk leven leiden. Als gemeente kun je daaraan bijdragen door Evie te promoten. Evie vraagt van gemeenten namelijk geen bijdrage in geld, maar een marketingbudget om Evie te promoten. Zo kunnen alle inwoners van de voordelen van Evie profiteren. En dat sluit goed aan bij onze missie: zoveel mogelijk mensen naar een actief en mentaal gezond leven leiden.

Samen werken we aan een effectieve en doelgerichte promotiecampagne om Evie onder de aandacht te brengen bij de inwoners van je gemeente. Dat betekent dat we elke maand thematische middelen produceren die je als banner, busreclame, artikel of advertentie kunt plaatsen. Zo laten we alle inwoners kennismaken met Evie en vergroten we hun bewustzijn wat betreft mentale gezondheid en preventie.

Meer weten?

Lees hoe andere gemeenten en zorgprofessionals het platform gebruiken om de gezondheid in de regio te verbeteren.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze samenwerking? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Dan bespreken we hoe we samen het gezondheidsperspectief van jouw gemeente kunnen vergroten.

Naam(Vereist)