Evie voor de regionale huisartsenorganisatie

De toegankelijkheid van de (ggz-)zorg in Nederland staat onder druk. De zorgvraag neemt toe en wordt complexer. Het aantal mantelzorgers neemt af. Door veranderingen in het zorgstelsel en schaarste in de zorg, wordt een steeds groter beroep gedaan op de huisartsenzorg.

E-health van Evie helpt door inwoners tools voor zelfredzaamheid aan te reiken én door professionals te helpen bij het inzetten en omarmen van e-health bij hun behandeling. Zo voorkom je instroom in de huisartsenzorg en zijn de huisarts en poh-ggz in staat om méér patiëntenzorg te bieden in dezelfde tijd.

Inmiddels ervaren ruim 1.800 poh-ggz, huisartsen en psychologen Evie als een betrouwbare samenwerkingspartner, die hen motiveert en begeleidt in hun proces naar meer blended care.

Over Evie

Met Evie bieden we al sinds 2015 e-health aan. En vanaf dag één staat de gebruiker centraal. Dat kan de professionele gebruiker (de hulpverlener) zijn, die ondersteund wordt in zijn werk. Maar het is ook de mens als eindgebruiker, op weg naar herstel.

Door onze jarenlange ervaring met gebruik en implementatie van e-health in de huisartsenzorg, het sociaal domein en de basis-ggz hebben we een succesvol model ontwikkeld, waarmee e-health een effectief en efficiënt onderdeel van het behandelproces van onze aangesloten partners is.

Inhoudelijk heeft Evie een strategische samenwerking met Minddistrict, marktleider in Nederland op het gebied van gevalideerde inhoudelijke interventies. Evie is in Nederland exclusief reseller van de programmatuur van Minddistrict binnen de huisartsenzorg, het sociaal domein en de basis-ggz. Afnemers van Evie ontvangen alle functionaliteiten van de programmatuur van Minddistrict, aangevuld met diverse ondersteunende elementen. Denk hierbij aan een helpdesk, deskundigheidsbevordering, ons unieke engagementmodel, preventie en aanvullende tools die voor professionals het verschil maken in de dagelijkse zorgverlening.

Evie helpt regionale huisartsenorganisaties ook bij het vormen van een meerjaren e-healthstrategie. Hierbij bestaat de mogelijkheid om toe te werken naar een regionale e-healthketen.

Meer informatie

Benieuwd wat Evie voor de huisartsenpraktijken in jouw regio kan betekenen? Download onderstaand ons informatiedocument.

In dit document vertellen we meer over ons e-healthplatform, de implementatiemethodiek die we kunnen toepassen in jouw regio en wat een eventuele samenwerking kan betekenen.

Vragen? Neem dan gerust contact op met Thijs van Stratum of Emiel Gertzen via 088 201 3851 of onderstaand contactformulier.

Naam(Vereist)