Een persoonlijke zorgroute voor alle cliënten

E-healthplatform Evie
in de praktijk

Steeds meer zorgprofessionals die werken in de GGZ binnen de zorgzwaarte GBGGZ en SGGZ maken gebruik van eHealth-hulpmiddelen binnen de behandeling. Zowel professionals die werken vanuit een instelling als ook zelfstandige professionals kunnen gebruik maken van alle tools die Evie biedt, en in digitale verbinding staan met het regionale netwerk van huisartsen en professionals uit het sociaal domein.

Evie biedt digitale hulpmiddelen aan voor jou als professional om je in je werk te ondersteunen. Hierbij sta jij als professional centraal. Wij stellen jou digitale tools én de bijbehorende kennis en begeleiding ter beschikking die je nodig hebt om optimaal blended care in te zetten, daar waar je denkt dat dat passend is voor jou en je patiënt.

Als GGZ-professional krijg je via Evie toegang tot meer dan 400 modules binnen het platform van Minddistrict, het leidende platform in Nederland op het gebied van online en blended GGZ zelfhulp- en behandelmodules. Daarnaast biedt je als professional persoonlijke ondersteuning, begeleiding en kennis aan om te leren om met deze hulpmiddelen om te gaan. Het effectief inzetten van eHealth is namelijk iets waar je gaanderweg steeds beter in zult worden. Ons team van eHealthtrainers, zelf ook GGZ professional, én onze helpdesk is altijd benaderbaar voor vragen en ondersteuning.
  • Een complete catalogus met meer dan 400 modules
  • De mogelijkheid om onbeperkt te beeldbellen
  • Deskundige begeleiding van alle zorgprofessionals middels onze unieke implementatiemethode
  • E-learnings en e-healthscholingen door experts
  • Alle toekomstige updates zijn inclusief zonder meerkosten
  • Kosteloze hulp van onze deskundige helpdesk en een persoonlijke e-healthadviseur
Al meer dan 1.800 POH-GGZ, huisartsen en psychologen gingen je voor.

Triage ondersteuning

Naast de behandelmodules zijn er ook talloze triagelijsten te vinden, die een patiënt kan invullen om zodoende een goed beeld te krijgen van de kracht en de mogelijke oplossingsrichting. Hierbij ondersteunt Evie ook in de triage-routing binnen de praktijk en regio. Deze lijsten helpen patiënten en zorgverleners om de klachten beter te begrijpen en de juiste stappen te nemen voor verdere behandeling of doorverwijzing.

Preventietools en zelfhulp

Via onze website bieden we ook preventietools en informatie rechtstreeks aan de patiënt. Zo kunnen patiënten zonder tussenkomst van een zorgprofessional zelf modules doorlopen voor hun herstel, op een moment dat het hen uitkomt en op een voor hen passend tempo.

Ontwikkeld engagementmodel

Met het door ons in huis ontwikkelde engagementmodel, helpen wij al meer dan 2000 professionals bij het effectief inzetten van eHealth in hun dagelijkse praktijk. En dat op een leuke manier waarop je volop in verbinding staat met je collega’s en stap voor stap leert wat de diversiteit aan tools jou en je client kunnen brengen!

Videobellen

Met videobellen voer je een gesprek op afstand, maar kun je elkaars gezicht en lichaamstaal toch zien. Videobellen is volledig in Minddistrict geïntegreerd. Je kunt via 1 druk op de knop een gesprek starten of een videobelafspraak maken. Dit doe je via een volledig beveiligde omgeving en is zowel mogelijk met jouw cliënten als met collega professionals.
review

De druk vanuit de tweedelijns instellingen is dagelijks voelbaar binnen de huisartsenpraktijken. Ik gebruik Evie als onderdeel van mijn behandelingen maar ook ter overbrugging naar een vervolgtraject.

Sami Pronk
Praktijkondersteuner GGZ

Waarom e-health van Evie?

In deze video neemt e-healthadviseur Thijs van Stratum je verder mee in de missie en aanpak van Evie. Waarom is Evie ontstaan? Wat is Evie’s missie? En hoe werken we toe naar deze missie?
POH-GGZ Natasja Klein-Suijkerbuijk vertelt hiernaast over haar werkwijze en hoe Evie binnen deze werkwijze bijdraagt aan een optimale cliëntreis.

Neem contact op

Meer informatie ontvangen over Evie? Vul hieronder je gegevens in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 20 tot 500.
Per cliënt zet je 1 licentie in, de minimale afname is 20 licenties per jaar. Dit zijn gemiddeld één a twee cliënten die per maand starten via blended care.